30 Nisan 2020 Perşembe

30 Nisan 2020 Kanal 7 Dizileri Full izle

30 Nisan 2020 akşamı kanal 7 ekranlarında yayınlanan dizi bölümleri ve özetlerini sizler için paylaşıyoruz.

Gopi’nin kendine güveni de gelmiştir. Ahem’e bakışlarındaki utangaçlık bir nebze de olsun kalkmıştır. Koki poja için tüm hazırlıkları yürütürken pojanın meşhur yemeğini yapmış ve zamanı gelince Mani’den servis etmesini istemişti. Şeytanın hocası Urmila Koki’den intikam almak için bu durumu kullanmak ister. Raşi’den mutfağa gitmesini ve Koki’nin yaptığı yemeğe diya yağı katmasını ister.
 
Bütün aile oraya toplanarak ateşi söndürür. Thapki tüm delillerin yandığını görerek ağlar. kloroform ilacını yapan kimyagerin peşine düşer. Gerçeği ondan öğreneceğini düşünür ve odasına döner. Diwakar’ın onlarla alay etmesi, babasını küçük duruma düşürmesi onu derinden yaralamıştır. O gizemli fotoğraftaki gerçeği çözmek istiyordur. O sırada Bihaan gelir. Bu ikilinin kalbi hızlı hızlı atıyordur. Thapki’nin elini tutan Bihaan resmen kalp krizi geçirecek gibi olur. Doktor Thapki ona müdahale eder. Herkes onlara bakar ve gülümser.
 
Emir bir çıkış yolu aramaktadır; Allah’a dua eder ve kendisine bir çıkış yolu göstermesini ister. Emir Reyhan’a evet ben bebek istiyorum ama sen olmayınca ne yapayım ben bebeği der. Emir konuşarak Reyhan’ı ikna etmeye çalışır.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder